Cursus HTML en CSS voor Bloggers

Ken je dat gevoel? Je hebt een WordPress blog en je bent daar best tevreden over. Maar dan wil je wat aanpassen. Je menu moet er anders uit zien. Je wilt een ander lettertype, of je hebt een tekstvak waar een schaduwrand omheen moet.

Je bent steeds afhankelijk van het thema wat je gebruikt of deze aanpassingen wel kunnen.

Wat een gedoe en ergens weet je dat het makkelijker moet kunnen.

Cursus HTML en CSS voor Bloggers

cursus html en css voor bloggersDan heb ik een cursus voor jou! De Cursus HTML en CSS voor bloggers.

Misschien heb je wel eens gehoord van HTML en CSS. Wellicht heb je dan wel eens een boekje gekocht om te kijken hoe je dan aan de slag kon met het gebruiken van HTML en CSS in je WordPress blog.

Maar ja, dat boekje is gericht op een website maken met HTML codes. Niet op het gebruik in WordPress.
Kortom net weer niet wat je zoekt.

Wie ben ik dan, dat ik je dit kan leren?

Mijn naam is Bjorn Simmering. In 2002 registreerde ik mijn eerste domeinnaam, html-site. Deze domeinnaam is nog steeds van mij en ik heb daar inmiddels al een kleine 800 artikelen voor geschreven over alles wat met websites bouwen te maken heeft.

Bjorn, HTML-siteEerst schreef ik over HTML codes waarmee ik een website maakte.

Maar in 2012 ontdekte ik WordPress. Vanaf dat moment werd alles veel gemakkelijker. Ik hoefde niet elke keer met de hand een pagina aan te passen. Nee alle pagina’s zagen er hetzelfde uit. Zo ging ik ook artikelen schrijven over WordPress.

Die twee zaken heb ik in deze cursus samengevoegd. Ik zag kleine ondernemers die prima hun eigen website konden maken met WordPress, maar daarna vastliepen omdat ze net die aanpassingen niet konden doen die ze wilden.

Start, 1 juli 2020

De nieuwe versie van deze cursus lanceer ik op 1 juli 2020. Omdat het om een nieuwe versie gaat zal ik daar een speciale introductieprijs voor hebben, voor de lezers van deze website. Het is aan jou om er op tijd bij te zijn.

In mijn nieuwsbrief zal ik je daaraan herinneren. Dus meld je direct aan en ik hou je op de hoogte!
Je krijgt dan tevens mijn wekelijkse HTML-site nieuwsbrief met allerlei handige tips en artikelen!

[mc4wp_form id=”944903″]